2009-07-10 09:33:28• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Szemezgettünk a hétvégi kikapcsolódási lehetőségek között, hogy ismét segíthessünk neked a legjobb események megtalálásában.

Híd fesztivál Kökényesden

A Híd Egyesület július 9 és 13 között Kökényesden, a horgásztó mellett szervez ifjúsági tábort, a Kárpát-medence magyar fiataljainak. A napközbeni tartalmas programok mellett a fiatalok a Beatrice, Ossian, Zanzibár, Kormorán, Ordibáló Szamócák, Bikini, Ismerős Arcok, Kalapács, 4ever, Invader, Tűzmadár, October és a PG Csoport koncerteken tombolhatnak. Részletes program itt.

A Szatmárnémeti fiatalok számára is egyszerűbbé teszik az eseményre való kijutást, ugyanis a Vasile Lucaciu úton elhelyezkedő Ortodox katedrális mellől naponta négy járat indul a rendezvény helyszínére. A buszok indulásának időpontjai az alábbi linken érhetők el.

Rockfesztivál a strandon

Július 10 és 11-én a szatmárnémeti strand területén két napos Samfest Rock fesztivál zajlik. Pénteken 15 órától kezdődően a következő együttesek koncerteznek: Evergrey, Graveworm, Moby Dick, Trooper, Implant Pentru Refuz, Truda, Ramm-Brandt. Szombaton a program szintén 15 órától indul, színpadra lép az Agathodaimon, a Communic, a Negura Bunget, a Bucovina, a Rev-O, a Deity és a Florian Band. A fesztiválra egy napos belépőt 35 lejért lehet váltani, míg a rendezvény mindkét napján való részvétel 50 lejbe kerül.


Július 10 és 11-én a szatmárnémeti strand területén két napos Samfest Rock fesztivál zajlik.
Július 10 és 11-én a szatmárnémeti strand területén két napos Samfest Rock fesztivál zajlik. Fellép a Moby Dick is


Tizennyolcadik véndiáktalálkozó

Július 10-11-én kerül sor az idei Véndiáktalálkozóra. A 2009-es rendezvény ez alkalommal is minden Szatmárnémetiben végzett diák találkozója lesz, kulturális rendezvényekkel, koncertekkel és fergeteges bulival. Részletek itt.

Rallysprint amatőrőknek

Szombaton indul a megyei Rallysprint negyedik futama.A Román AutóKlub gyakorlópályáján, szombat délelőtti kezdettel ismét ügyességi versenyt szerveznek, amelyre bárki benevezhet, bármilyen típusú autóval, több kategóriában. A futam a jól bevált recept szerint zártpályás verseny, a kanyarokkal és visszaforditókkal tűzdelt szakaszt a versenyzők egyenként, a legrövidebb idő alatt kell teljesítsék. Jelentkezéshez hajtási jogosítvány szükséges, határidő 11óra, beiratkozási díj 30RON. A rendezvény nézőknek ingyenes, az eddig beiratkozott 30 szatmári, nagybányai és kolozsvári versenyző csatája pedig izgalmas szombati futamot ígér!


Szombaton indul a megyei Rallysprint negyedik futama.
Szombaton indul a megyei Rallysprint negyedik futama


Szórakozóhelyek ajánlatai:

A MusiC'at Pubban pénteken és szombaton is Jánosi Csaba a házigazda. Keddenként pedig a Szatmár.ro és a Macska szervezésében a karaoke maraton zajlik. Az utolsó fordulóra még mindig lehet jelentkezni.

A Downtown Pubban ezen a hétvégén ismét a megszokott jó hangulat vár mindenkit, ahol ezúttal is válogathatunk az italkedvezmények közül.

A Nagykárolyi Joy Clubban július 10-én, pénteken a magyarországi Bon Bon zenekar koncertezik. Szombaton pedig a strand területén Beach Partyt tartanak, ahol a legjobb disco zenék szólnak.

A Las Vegas Clubban péntek este ismét Ezek vagyunk Mi bulin tombolhatnak a fiatalok, ahol a jólbevált házigazda Dj Leviciusz pörgeti a legkiválóbb talpalávalót.

Cívis Korzó Fesztivál Debrecenben

Július 3 és július 26 között, négy hétvégén zajlik a Debreceni Cívis Korzó fesztivál, amely minden péntekre, szombatra és vasárnapra is kínál könnyed, ugyanakkor tartalmas szórakozást. Részletes programért kattints ide.

Mozi

A Nyíregyházi Palace mozi pénteken, szombaton és vasárnap is estig tartó ajánlatokkal csábítja a mozikedvelőket. A kínálatban ezúttal tizenhárom film közül válogathatunk a Jégkorszak 3, a Másnaposok, a Nász-ajánlat, vagy a Transformers-a bukottak bosszúja című filmek mellett immár látható a High School Musical 3, a Brüno, az Excsajok szelleme, a Megint 17 és egy ausztrál thriller a Képlet című film is. Részletes program itt található.


A Nyíregyházi Palace mozi pénteken, szombaton és vasárnap is estig tartó ajánlatokkal csábítja a mozikedvelőket
Jégkorszak 3 - A Nyíregyházi Palace mozi pénteken, szombaton és vasárnap is estig tartó ajánlatokkal csábítja a mozikedvelőket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: